Az Üzletképről

Igényes üzleti fotók hatékony céges arculathoz – Üzletkép Business Photography

Saját márkát építő vállalkozóként jól ismerem azokat az elvárásokat, legyőzendő problémákat, amelyek a hatékony marketinghez lényegesek. Az Üzletkép megalapításakor a cég egyik alapkövévé tettem, hogy ezt a tudást szolgáltatóként sem hagyom figyelmen kívül. Fotósként tisztában vagyok azzal, miért lényeges a hatékony üzleti kommunikációban a vizualitás, de ami még fontosabb, azzal is, hogy a fotóknál mi teszi ezt üzletileg sikeressé megbízóink számára.

Ez az, ami az Üzletkép minden fotójában ott rejlik, ez adja a mottóm: „fotós vállalkozótól, vállalkozóknak” lényegét is. A helyszíneken/tárgyalásokon/kivitelezésben maximálisan ügyelek az üzleti célokra, megjelenésre, valamint a vállalkozók számára legértékesebb kincsre, az időre. Rugalmasan alkalmazkodom a megrendelői igényekhez, tartom a határidőket és teljes precizitással teljesítek egy-egy felkérést, hogy ne legyenek extra körök a munka kapcsán. Mindez portfólióm összes elemére –céges arculatfotózásra, rendezvényfotózásra, üzleti portrékra, enteriőr-, étel és termékfotókra, valamint reklámanyagokra – vonatkozik.

Ami ezt a munkát egyedivé teszi

A fotózás világában eltöltött nyolc, valamint esküvőfotósként eddig befutott hat évem alatt számtalan örömét kiélvezhettem a fotózásnak. De van egy egyedi jellemvonása az üzleti képanyagok készítésének, ami miatt ez a terület különösen a szívemhez nőtt: a munkákkal segíthetek a megbízóimnak, figyelhetem, ahogy a fotókat használva egy-egy cég fejlődik. Ez hihetetlenül jó érzés. Ahogy egy marketinges mondás tartja, ha az embernek jó szolgáltatása van, akkor kötelessége azt a vásárlóihoz eljuttatnia – ehhez sikeres képanyagokkal hozzájárulni mindig öröm.

Amennyiben hasonló szellemiséggel dolgozol és vállalkozásod fejlesztéséhez, bemutatásához készíttetnél igényes fotóanyagokat, valamint megbízható fotóst, olvasd át szolgáltatásaimat és vedd fel velem a kapcsolatot!

Köszönöm a figyelmed és hogy érdeklődsz a munkám iránt!

Déber Gábor fotós, tulajdonos – Üzletkép Business Photography

A képeken keresztül kicsit részévé válhatok egy márka életének.

Megismerhetem egy-egy csapat munkáját.


Elveim

Precizitás, hogy pontosan azt kapd, amit megbeszéltünk, amire szükséged van.

Megbízhatóság, hiszen üzleted megjelenése múlik a munkán.

Üzleti szemlélet. Szolgáltatóként is tudok vállalkozói fejjel gondolkozni.

Egyedi látásmód. Hogy megragadd a vásárlóid figyelmét, elnyerd bizalmukat.

Maximalizmus, mert a hibátlan szolgáltatás nem luxus, kötelesség.

Rugalmasság minden megbízásom során.

Background

Tetszik, amit olvastál?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj egyedi ajánlatot űrlapom segítségével!

Küldj e-mailt!

Kérj ajánlatot!

Élet az Üzletképnél

Nézd meg mi történik az Instagramon!

Élmény

a szemnek!


Kövesd az Üzletképet:

 @uzletkep képpé formált újdonságokért.