Istvánék visszatérő, családi megrendelőim, akiknek időről-időre készítettem már szülinapokról, kisebb rendezvényekről képeket. Legutóbb azonban egy nem mindennapi felkéréssel kerestek meg: egy szuper kiságyról kellett fotókat készíteni, akinek neve és konkrét feladata is van. Palkó (a kiságy) ugyanis legjobb barátként őrizni a család legkisebb tagjának az álmát, akinek gondot okozott az önálló lefekvés. A projekt dupla sikerrel zárult: klassz képeket készítettünk és az elalvás is gond nélkül megy minden éjszaka. Az apuka amúgy bútorkárpitos és a tervek szerint másoknak is gyártanak majd saját „Palkókat”. A képek így nemcsak emlékeket őriznek majd, de hangulatos termékfotók is egyben.

Palkót a Thomas, a gőzmozdony jellegű bájon túl kivitelezésének elképesztő minősége is egyedivé teszi. A készítéséhez használt finom anyagok, a kiváló varrás, gazdag részletek, valamint az éjjel hangulatos fénnyel világító ledsor az alján teljesen más dimenziót kölcsönöznek a gyermekágynak.

Nem véletlen, hogy teljes sikert aratott, a névadásnak és a felvezető meséknek hála, minden éjszaka nyugalmasan telik. Annyira megtetszett mindenkinek a koncepció, hogy a szülők úgy döntöttek, a vállalkozásukat bővítve terméket készítenek a Palkó ágyból, amit így később már mások is megrendelhetnek.

Az ehhez készült fotóknál igazodtam a termék és kis tulajdonosaik sajátosságaihoz: a megszokott oldalról-szemből képek helyett izgalmas szögekből és kisgyermek magasságú perspektívából készítettem el a képeket. Abból indultam ki, hogy a szülők biztosan megmutatják majd a gyerekeknek is hogy milyen egy „Palkó ágy”. Nekik pedig saját szemszögükből biztosan jobban tetszik majd a kép.

Sok webáruház elfelejti, pedig nagyon fontos elv, hogy a képek mutassák be a használat hangulatát és tükrözzék a célközönség igényeit. Mindig érdemes ezekre ügyelni!

Az ágy egy viszonylag kis térben volt a gyerekszobában, így a képekhez minden zavaró elemet el kellett távolítanom az előkészületek során.

A terméket kicsit elforgattam a megfelelő szögekhez, az előkészítés mintegy 20 percet vett igénybe. Miután végeztem, a természetes fényre vakuval segítettem rá a színek eredeti élénkségének visszaadásához.

Nézd meg a Palkó ágyat saját szemeddel!

Neked is ilyen termékfotókra van szükséged? Vedd fel velem a kapcsolatot

Kattints, és írj levelet! Örömmel válaszolok!

Küldj üzenetet!