A legfontosabb különbség teljes arculatfotózásokra kialakított csomagajánlataim és a darabszámra, vagy óradíjjal készülő fotók között, hogy az előbbieket úgy állítottam össze, hogy mindenki jobban járjon. Te is, hiszen ezeket a csomagokat kedvezményes áron vásárolhatod meg a darabra készített fotókhoz mérten. Míg szolgáltatóként én is a nagyobb megbízások megszerzésében vagyok érdekelt. Fura, hogy ezt így leírom? Lehet, de az Üzletképnél hiszünk a vállalkozóktól, vállalkozóknak szellemiségében, aminek az egyik sarokköve az őszinteség.

Csomagajánlatainkról

Hogy könnyebb legyen a különböző profilú vállalkozásoknak szolgáltatásaimról tájékozódniuk, egyszerűbb legyen a vásárlási folyamatot, több csomagot állítottam össze, az igényekre szabva.

Találhatsz ajánlatot a kreatív iparban tevékenykedő kisvállalatokra, kézművesekre hangoltan épp úgy, mint vállalatoknak, hoteleknek, vagy épp éttermeknek szóló összeállításokat.

Ezeket itt nézheted át.

Egyedi ajánlatok

Mivel minden cég más és más, így ezek az ajánlatok sem lehetnek mindenki számára egyfomán tökéletesek. Ezért készítettem egy online, könnyedén kitölthető űrlapot az egyedi ajánlatokhoz is. Nincs más teendőd, mint néhány kérdést megválaszolni a felületen és hamarosan jelentkezek továbbiakkal!

A legjobb, hogy itt olcsóbban vásárolhatsz nagyobb csomagokat: ugyanis minden, Ajánlat aloldalon keresztül egyeztetett, 100.000 Ft feletti megbízás esetén 10% visszajár az árból.

Egyedi ajánlatot itt tudsz kérni!