Enteriőr fotózás

Egy szálloda, étterem vagy rendezvényhelyszín esetében elengedhetetlenül fontos, hogy a szép környezetet a legjobb formájában mutasd be azoknak, akik pihenésükhöz, családi vagy nagyobb, üzleti eseményhez keresnek ideális színhelyet.

Jól megkomponált, elegáns belső tér és enteriőr fotókkal ugyanis sokkal egyszerűbb elnyerni a potenciális vendégeid bizalmát, ami a számodra kedvező választás előszobája. Ehhez fontos, hogy a képek kívül-belül láttassák azokat a lehetőségeket, kényelmi funkciókat, amik a helyszínedet egyedivé teszik.

Ami ennél is lényegesebb, a vizuális anyagoknak meg kell ragadniuk a hely egészének hangulatát, ábrázolniuk kell, ahogy mindezt a hozzánk hasonló vendégek képesek kihasználni. Ez utóbbihoz lényeges lehet egy-két modell szerepeltetése is a képeken, akik segítségével „életképeket” készítünk, miközben felfedezik, kiélvezek a színhely adottságait.

Természetesen ez ugyanúgy érvényes, ha vállalkozásodnak üzlethelyisége van. A bizalom elnyeréséhez ott is a belső tereket, hangulatot és szolgáltatást bemutató, profin beállított fotókon keresztül vezet az út.

Background

Mit érdemes még tudnod a szolgáltatásról?

  • Az árképzés módja

    Ezeknél a megbízásainknál az elkészült képszám mindig változó, a megrendelés nagyságától függ. Az árak kialakításához nem a kész fotók darabszámával, hanem a „fotózandó dolgok” számával kalkulálunk. Ha például van 5 lakosztályod, akkor ugyan egyenként készülhet akár 10-15 fotó is, de nem ezek, hanem a lakosztályok darabszáma alapján egyeztetem a díjazást.

  • A beállítások

    A megrendelői elképzelések mentén, akár adott szögből is befotózok egy-egy helyszínt, hogy a végeredményben tükröződjenek az eredeti elképzelések is. Ezt követően a saját fotós tudásom szerint bővítem további képekkel az anyagot (kompozíció, szög, fények variálásával haladva az előnyös beállításokig).

  • A modellek

    A nagyobb horderejű, fontos anyagokhoz érdemes mindig profi modelleket felkérni szereplőnek. A lelkesedésből segítő ismerősökkel szemben, így nem kell aggódnod, hogy idő előtt elfáradnak a szereplők, vagy nincs kedvük, nem tudják hozni azokat a pózokat, dinamikát, amitől a kép elevenné, hihetővé válik. A modellek díjazását nem tartalmazzák az árak!

Munkáimból:

Background

A közös munka állomásai

A munka részleteinek fixálása, árajánlatadás

A megrendelői elképzelések alapján készítek egy előzetes árajánlatot, amit ezt követően finomhangolunk, végül egyeztetjük a szolgáltatás apró részleteit is.

Helyszíni munka

Felmérem a helyszínt, még egyszer átbeszélem a kapcsolattartóval a megrendelői igényeket. Ha a terepen felmerül olyan elem, amit nem tartalmazott a pontosított árajánlat, akkor helyben megállapított felárral belevesszük azt a megbízásba.

Utómunka és a képek átadása

Az elkészült fotókat leválogatom, majd elvégzem rajtuk a szükséges korrekciókat a tökéletes képi hatás érdekében. A képeket általában egy hetes határidővel adom át. Először kisebb felbontásban, majd a megrendelő jóváhagyását és az ellenérték átutalását követően teljes méretben online vagy igény esetén adathordozón.

Tetszik, amit láttál?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj egyedi ajánlatot űrlapom segítségével!

Küldj üzenetet!

Kérj ajánlatot!

Nézd meg árainkat!

Oszd meg szíved szerint