Imidzs- és hangulatfotózás

Hogyan érheted el, hogy a potenciális vásárlók, vendégek többet és örömmel adjanak ki zsebükből vállalkozásodnak? Ne terméket, szolgáltatást kínálj számukra, hanem egy klassz sztorit, közösséget, amiből egy darab az övék lehet, aminek a megvásárlásával maguk is taggá válhatnak.

Persze, ehhez azt kell sugallnod, hogy amit kínálsz az egy elit klub, amihez csatlakozva a vásárlód nőhet ismerősei szemében. Ennek megmutatásához nélkülözhetetlenek a profi marketingcélú fotóanyagok, amiket a közösségi médiában, weboldalon, PR megjelenésekben egységesen használhat egy vállalkozás.

Egy ilyen átgondolt fotósorozat már csak azért is kincset ér, mert nemcsak egyszer, de kreatívan adagolva megannyi különböző tartalom részeként is felhasználhatod. Így egyből könnyebb lesz „műsorral” megtölteni a céged kommunikációs csatornáit (használhatod őket magukban, galériában, slideshowban, kis film diáiként, Facebook játék és reklám kreatívjában stb.).

Background

Hol veheted hasznát ezeknek a fotóknak?

  • Céges magazinok, kiadványok és brosúrák
  • Facebook és Instagram csatornád
  • PR cikkek és blogbejegyzések

Munkáimból:

Background

A közös munka állomásai

A munka részleteinek fixálása, árajánlatadás

A megrendelői elképzelések alapján készítek egy előzetes árajánlatot, amit ezt követően finomhangolunk, végül egyeztetjük a szolgáltatás apró részleteit is.

Helyszíni munka

Felmérem a helyszínt, még egyszer átbeszéljük a kapcsolattartóval a megrendelői igényeket. Ha a terepen felmerül olyan elem, amit nem tartalmazott a pontosított árajánlat, akkor helyben megállapított felárral belevesszük azt a megbízásba.

Utómunka és a képek átadása

Az elkészült fotókat leválogatom, majd elvégezem rajtuk a szükséges korrekciókat a tökéletes képi hatás érdekében. A képeket általában egy hetes határidővel adom át. Először kisebb felbontásban, majd a megrendelő jóváhagyását és az ellenérték átutalását követően teljes méretben online vagy igény esetén adathordozón.

Tetszik, amit láttál?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj egyedi ajánlatot űrlapom segítségével!

Küldj üzenetet!

Kérj ajánlatot!

Nézd meg áraimat!

Oszd meg szíved szerint