Rendezvényfotózás

Kis szerencsével – százból egyszer – bárki képes megragadni egy jó pillanatot. Egy megbízható üzleti fotós ezzel szemben bármikor képes megkomponálni a vállalkozásod céljait szolgáló képeket. Ismeri a módját, miként ragadja meg rendezvényed lényegét, hangulatát a felvételeken keresztül. Nem mellékesen mindezt időre, a megbeszélt feltételek mentén át is adja vállalkozásod kapcsolattartójának.

Background

Használd ki ezt a versenyelőnyt! Készíttess olyan rendezvényfotókat, amelyek az események puszta dokumentálásán túl elmesélik miért érdemes a te helyszínedet választani. Bemutatják, hogy vendégeid jól érezték magukat, élvezték a helyszín kényelmi szolgáltatásait, értékelték az adottságait.

Munkáimból:

Background

A közös munka állomásai

A munka részleteinek fixálása, árajánlatadás

A megrendelői elképzelések alapján készítek egy előzetes árajánlatot, amit ezt követően finomhangolunk, végül egyeztetjük a szolgáltatás apró részleteit is.

Helyszíni munka

Felmérem a helyszínt, még egyszer átbeszéljük a kapcsolattartóval a megrendelői igényeket. Ha a terepen felmerül olyan elem, amit nem tartalmazott a pontosított árajánlat, akkor helyben megállapított felárral belevesszük azt a megbízásba.

Utómunka és a képek átadása

Az elkészült fotókat leválogatom, majd elvégezem rajtuk a szükséges korrekciókat a tökéletes képi hatás érdekében. A képeket általában egy hetes határidővel adjuk át. Először kisebb felbontásban, majd a megrendelő jóváhagyását és az ellenérték átutalását követően teljes méretben online vagy igény esetén adathordozón.

Tetszik, amit láttál?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj egyedi ajánlatot űrlapom segítségével!

Küldj üzenetet!

Kérj ajánlatot!

Nézd meg áraimat!

Oszd meg szíved szerint