Termékfotózás

Termékfotózás

Az ember önző lény. Csak olyasmit szeret megvásárolni, ami számára hasznot hoz vagy kielégíti egy vágyát. Ahhoz, hogy meggyőzz minket, ismerned kell a döntési folyamatainkat: először érzelmi alapon vizsgálunk meg valamit, az érzékeinkre hagyatkozunk, majd racionálisan is végiggondoljuk az egészet. De ez a második lépés sose következik be, ha nem tetszik, amit látunk.

Épp ezért, ha gyártó céged van, induló kreatív vállalkozást irányítasz, nem spórolhatsz a termékfotókon. Hiszen, ha nem alakítanak ki a nézőjükben vágyat, nem sugároznak bizalmat, akkor nincs érzelmi kötődés irántuk, és esélyed sem lesz meggyőzni a vásárlódat, hogy kell neki, amit kínálsz.

Background

Az Üzletképnél mindezt szem előtt tartva készítem el a termékeidet bemutató képeket, olyan egyedi látásmóddal, amely képes megragadni a potenciális ügyfeleid figyelmét.

Ha szeretnéd teljesen lenyűgözni a közönséged, akkor párhuzamosan készíthetek a gyártási folyamatról, valamint (amennyiben egyedi termékről beszélünk) az azokon dolgozó munkatársakról is felvételeket.

Munkáimból:

Tudnivalók a termékfotózások kapcsán

  • A téma

    A termékfotózások alkalmával befotózhatom a folyamatot, illetve az eredményként megszületett terméket is, ha erre lehetőség van. Ezeket a szolgáltatásokat felár ellenében veheted igénybe, így arra kérlek, hogy jelezd ezt megkeresésedben! Köszönöm!

  • A formátum

    Amennyiben szükséges, az egyes termékeket külön-külön fehér háttérrel vagy körbevágással is átadom, amihez mellékelek egy felhasználási javaslatot is.

  • A modellek

    A termékek bemutatásához fontos azokat használat közben is megmutatni! Itt a profi eredményhez hivatásos modellek munkájára lesz szükség (a lelkesedésből segítő barátokkal szemben, így nem kell aggódnod, hogy idő előtt elfárad a bemutató alany, vagy nincs kedve, nem tudja megcsinálni azt a pózt, ami a termék bemutatásához kell). A modellek díjazását nem tartalmazzák az árak!

Background

A közös munka állomásai

A munka részleteinek fixálása, árajánlatadás

A megrendelői elképzelések alapján készítek egy előzetes árajánlatot, amit ezt követően finomhangolunk, végül egyeztetjük a szolgáltatás apró részleteit is.

Helyszíni munka

Felmérem a helyszínt, még egyszer átbeszéljük a kapcsolattartóval a megrendelői igényeket. Ha a terepen felmerül olyan elem, amit nem tartalmazott a pontosított árajánlat, akkor helyben megállapított felárral belevesszük azt a megbízásba.

Utómunka és a képek átadása

Az elkészült fotókat leválogatom, majd elvégezem rajtuk a szükséges korrekciókat a tökéletes képi hatás érdekében. A képeket általában egy hetes határidővel adjuk át. Először kisebb felbontásban, majd a megrendelő jóváhagyását és az ellenérték átutalását követően teljes méretben online vagy igény esetén adathordozón.

Tetszik, amit láttál?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj egyedi ajánlatot űrlapom segítségével!

Küldj üzenetet!

Kérj ajánlatot!

Nézd meg áraimat!

Oszd meg szíved szerint