Üzleti portrék

Az üzleti életben a bizalom elnyeréséhez, a vásárlóid kétségeinek szétzúzásához egy valamit nem spórolhatsz meg: saját jelenlétedet. Egy karakteres üzleti portré ugyanis többről szól elegáns külsőd megörökítésénél, magában hordozza az üzenetet is: megbízol annyira a cégedben, hogy mered adni hozzá az arcodat. Ez a későbbiekben a munkatársaid kapcsán is ugyanúgy igaz lesz, ráadásul a tevékenységeitek átlátható bemutatásához sem spórolhatjátok meg ezeket a képeket (mindegy, hogy egy multinacionális cég irodai munkatársaira, vagy épp egy szálloda szakácsaira, borszakértőjére gondolunk, mindannyian ugyanúgy elemei a hiteles tájékoztatásnak).

Background

A cég növekedésével párhuzamosan pedig további szerepek várnak ezekre a fotókra: képviselik a vezetőséget a külső kommunikáció során, míg nyomatékosítja az üzenetek fontosságát a belső kommunikációban. Érzékeltetik, hogy az adott utasítás a portré tulajdonosától származik, így a betartását is ő felügyeli majd.

Épp ezért érdemes minél kevesebbet várni elkészítésükkel, bízd szakemberre itt az Üzletképnél.

Még nem készült rólad sosem üzleti portré? Semmi baj, azért vagyok, hogy segítsek!

Természetesen nemcsak nagy ügyfeleknek készítek üzleti portrésorozatokat, gyakorlottan dolgozom kis- és középvállalkozásokkal is. Így, ha feszélyezve érzed magad a kamera előtt vagy nem ismered az előnyös beállásokat, nincs semmi gond. Még nem akadt olyan helyzet és személy, akiből ne hoztam volna ki a legjobbat!

Aggódsz, hogy egy nagy vállalkozásnál ez felemészti az értékes munkaidőt? Ez csak szervezés kérdése!

Én is vállalkozó vagyok, így tudom, hogy az idő aranyat ér. Épp ezért mindig tartom a megbeszélt menetrendet, nem csúszok, nem készülnek felesleges fotók. Rugalmasan, pontosan teljesítem a felkérésed és a csapatod már folytathatja is a bevétel gyarapítását!

Munkáimból:

Mit érdemes tudnod, átgondolnod a fotózások kapcsán, mielőtt megszervezel egyet?

 • A helyszín

  Minden lényeges stúdió-felszerelést (lámpák, hátterek) kiszállítok az irodátokba, csak a helyszínt kell biztosítanotok.

 • A létszám

  Egy nap maximum 15-20 főről lehet normális tempóval fotókat készíteni. Egy-egy főre jobb, ha betervezel 15 percet.

 • Beállítások

  Gondold végig, hogy mennyire lényeges például, hogy a fotók hátterében látszódjon a logótok? Ha  a válasz az, hogy nem igazán, vagy nincs ilyen irodabelsőtök, akkor egy tárgyaló is tökéletes a munkához.

 • Értesítések

  Szólj időben a munkatársaknak a smink, haj miatt! Ne felejts el emlékeztetőt kiküldeni a fotózás előtti napon!

Background

A közös munka állomásai

A munka részleteinek fixálása, árajánlatadás

A megrendelői elképzelések alapján készítek egy előzetes árajánlatot, amit ezt követően finomhangolunk, végül egyeztetjük a szolgáltatás apró részleteit is.

Helyszíni munka

Felmérem a helyszínt, még egyszer átbeszéljük a kapcsolattartóval a megrendelői igényeket. Ha a terepen felmerül olyan elem, amit nem tartalmazott a pontosított árajánlat, akkor helyben megállapított felárral belevesszük azt a megbízásba.

Utómunka és a képek átadása

Az elkészült fotókat leválogatom, majd elvégzem rajtuk a szükséges korrekciókat a tökéletes képi hatás érdekében. A képeket általában egy hetes határidővel adjuk át. Először kisebb felbontásban, majd a megrendelő jóváhagyását és az ellenérték átutalását követően teljes méretben online vagy igény esetén adathordozón.

Tetszik, amit láttál?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj egyedi ajánlatot űrlapom segítségével!

Küldj üzenetet!

Kérj ajánlatot!

Nézd meg áraimat!

Oszd meg szíved szerint