Szolgáltatások

Termékfotózás

Az ember önző lény. Csak olyasmit szeret megvásárolni, ami számára hasznot hoz vagy kielégíti egy vágyát. Ahhoz, hogy meggyőzz minket, ismerned kell a döntési folyamatainkat: először érzelmi alapon vizsgálunk meg valamit, az érzékeinkre hagyatkozunk, majd racionálisan is végiggondoljuk az egészet. De ez a második lépés sose következik be, ha nem tetszik, amit látunk. Épp ezért, ha gyártó céged van, induló kreatív vállalkozást irányítasz, nem spórolhatsz a termékfotókon. Hiszen, ha nem alakítanak ki a nézőjükben vágyat, nem sugároznak bizalmat, akkor nincs érzelmi kötődés irántuk, és esélyed sem lesz meggyőzni a vásárlódat, hogy kell neki, amit kínálsz.

Rendezvényfotózás

Mindig unalmas, kiszámítható felvételek készülnek a rendezvényeidről? Akkor elvesztegeted az egyik legértékesebb kreatív anyagodat! Amíg az unalmas eseményfotókra a kutya sem kíváncsi, addig, ha a képeid képesek megragadni a történések hangulatát, bemutatják a szakértőd és a célközönséged közötti rezdüléseket, máris értékes reklámhordozókkal gazdagodtál!

Üzleti portrék készítése

Ne húzódj meg az arctalanságban, mutasd be a csapatod, vállald fel a saját céged! Meggyőző üzleti portrékkal eredményesen győzheted le a vásárlóid kétségeit: személyesebbé teszik márkádat, ráadásul jelzik, hogy van olyan jó a terméked, szolgáltatásod, hogy az arcotokat adjátok hozzá. Élj a lehetőséggel!

Enteriőr fotózás

Szeretnéd, ha a saját helyszíned, szállodád, éttermed lenne a környék kedvence? Akkor mutasd meg a potenciális vendégeidnek a hely „szellemét”! Jól komponált, elegáns belső tér és enteriőrfotókkal könnyedén mesélhetsz az egyedi jellemvonásokról, lehetőségekről, ami Titeket tesz az ideális választássá!

Ételfotózás

Recept érted rajongó vendégekhez, vásárlókhoz: Elsőként, néhány étvágygerjesztő fotóval hagyd jóllakni a leendő ügyfeleid szemeit. Hagyd hatni a hozzávalót, majd ha már beindította minden további érzéküket is, engedd, hogy megszerezzék, amit most már nem csak kívánnak, hanem akarnak tőled!
Ha kipróbálnád a fentieket, szívesen elkészítem menüsorod fine-dining- , vagy termékskálád bemutató fotóit, amelyek képesek reakciót kiváltani a szemlélőkből.

Imidzs- és hangulatfotók

Hogyan érheted el, hogy a potenciális vásárlók, vendégek többet és örömmel adjanak ki zsebükből vállalkozásodnak? Ne terméket, szolgáltatást kínálj számukra, hanem egy klassz sztorit, közösséget, amiből egy darab az övék lehet, aminek a megvásárlásával maguk is taggá válhatnak.Persze, ehhez azt kell sugallnod, hogy amit kínálsz az egy elit klub, amihez csatlakozva a vásárlód nőhet ismerősei szemében. Ennek megmutatásához nélkülözhetetlenek a profi marketingcélú fotóanyagok, amiket a közösségi médiában, weboldalon, PR megjelenésekben egységesen használhat egy vállalkozás.

Tetszik, amit olvastál?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj egyedi ajánlatot űrlapom segítségével!

Küldj e-mailt!

Kérj ajánlatot!