Hogyan érheted el, hogy a potenciális vásárlók, vendégek többet és örömmel adjanak ki zsebükből vállalkozásodnak? Ne terméket, szolgáltatást kínálj számukra, hanem egy klassz sztorit, közösséget, amiből egy darab az övék lehet, aminek a megvásárlásával maguk is taggá válhatnak. Persze, ehhez azt kell sugallnod, hogy amit kínálsz az egy elit klub, amihez csatlakozva a vásárlód nőhet ismerősei szemében. Ennek megmutatásához nélkülözhetetlenek a profi marketingcélú fotóanyagok. Az se baj, ha látják, bízhatnak annyira a portékádban, hogy ahhoz mered az arcod is adni. Utóbbihoz profi üzleti portrékra lesz szükséged. Ilyen anyagokat készítettem legutóbb az Aria Hotelnek, ahová egy átfogó megbízás részeként még többször visszatérek az idén.

Beszédes portrék

Egy üzleti portré több egy elegáns fotónál: azt mutatja, bízol, hiszel annyira a vállalkozásodban, hogy az arcodat add hozzá. Ez munkatársaid esetében is ugyanúgy igaz, hiszen rajtuk keresztül is a céget látják a vevőid, így elengedhetetlen, hogy a tevékenységeid, szakembereid bemutatásához legyenek a profizmusodnak, szakmai odaadásodnak megfelelő színvonalú fotóid a stábodról.

Ezt a TripAdvisor utazási-közösségi oldalon 2017-ben a Világ legjobb szállodája díját elnyerő Aria Hotel is jól tudja, ahol már többször volt szerencsém dolgozni. A folytatásban is rendszeresen járok majd arra: hiszen egy átfogó megállapodás részeként nekik, a Gerbeaud-nak, az Onyx-nak és az Émile étteremnek is készítek majd üzletképeket.

A megbízássorozat egyik állomásaként érkeztem a helyszínre az év végén, ahol egy hangulati, imázs anyaghoz kapcsolódóan kaptam lencsevégre a tetőterasz bartendereit, de készült néhány portré és munkaközben fotó a konyhafőnökről is. Lett köztük néhány igazán tüzes beállítás. 😉

Marketing- és imázsfotók

A munka során olyan imázsfotókat is készítettem, melyeket a hotel kreatívan használhat a mindennapi marketingjében legyen szó közösségimédia posztokról vagy más megjelenésekről.

A fő témát az ünnepi pompában játszó tetőterasz jelentette, ahol a Bazilika mindig igazi csemege a háttérben. A mostani alkalommal sajnos az eső megnehezítette a dolgomat, de sikerült megtalálnom azokat a beállításokat, amelyekkel mindezt előnyünkre fordíthattuk. A sorozat főszereplője egy koktélozva beszélgető, vidám, baráti társaság. Segítségükkel megmutathattuk mind a környezet szépségeit, mind azokat az életteli pillanatokat, amiket a hely hangulata tett különlegessé.

Ezekből szemezgettem kicsit.

Tetszett, amit olvastál? Szeretnéd, hogy ezzel a szemlélettel készüljenek hangulati anyagaid? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat

Imázsfotózásaim további tudnivalói

Aktuális árlistám